Happy Tour

Liderul agenţiilor de turism de corporate travel şi leisure din România, Happy Tour, se remarcă de peste 20 de ani prin excelenţă în furnizarea serviciilor de business travel şi vacanţe şi prin profesionalismul consultanţilor săi. Happy Tour are o reţea de 71 agenţii propri si asociate, cu 89 de puncte de vânzare din 51 de oraşe din Romania, Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia.
Serviciile Happy Tour includ bilete de avion, cazări, organizarea team building-urilor şi evenimentelor corporate precum şi pachete de vacanţă în România şi străinătate.

New Concept Travel

Înființată în anul 1993, New Concept Travel este unic reprezentant în Romania al American Express Global Business Travel, pentru serviciile de călătorie destinate corporațiilor.
Este agent pe deplin acreditat de către IATA (International Air Transportation Association).

Masiro Travel

Vă oferă servicii utile, de bună calitate și la un preț corect, având o echipă de profesioniști care înțeleg importanța călătoriilor în scop profesional și cea a evenimentelor bine  organizate.

Come Travel

O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas.

ACCENT travel & events

A cincea cea mai mare agenție de turism de afaceri din România, Accent Travel & Events este atât o companie de administrare a călătoriilor, cât și o companie de gestionare a destinațiilor pentru România. Este specializată în: servicii de călătorii de afaceri, întâlniri și conferințe, precum și servicii de agrement pentru grupuri și persoane fizice, cu o experiență de cincisprezece ani în acest sector și o prezență stabilă în acest segment de piață. Cifra de afaceri a agenției a fost de aproximativ 11 milioane de euro în 2014.

Copyright © 2018-2024 by Green Mirage srl