POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

23 mai Niciun comentariu venusian Termeni si conditii

SC GREEN MIRAGE SRL, cu sediul în Deva, str. Mihai Eminescu, nr.18, jud. Hunedoara, România, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J20/900/2017, cod de identificare fiscală RO37758668, tel: 0254.212.243, fax: 0254.230.028,  este operator de date cu caracter personal conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv GDPR.

Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea a desemnat un responsabil cu protecția datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind urmatoarele date de contact:
– adresa: Deva, str. Mihai Eminescu, nr.16, jud. Hunedoara, România
– e-mail: dataprotection@villa-venus.ro

CE DATE PRELUCRĂM?
Societatea gestionează numai acele date cu caracter personal  care sunt indispensabile pentru realizarea scopului de gestionare a datelor și sunt adecvate pentru atingerea obiectivului de utilizare a serviciilor hoteliere.

Datele procesate sunt urmatoarele:
– Numele și prenumele
– Adresa
– Adresa  de e-mail
– Numărul de telefon mobil
– Actul de identitate / CNP
– Semnătura
Datele dumneavoastră personale sunt folosite doar în următoarele scopuri:
– pentru a putea emite facturile de cazare
– pentru a putea efectua cazarea
– pentru a vă putea oferi informații legate de rezervare
– pentru a vă putea confirma rezervarea

CUI DEZVĂLUIM DATELE?
Societatea va transmite datele cu caracter personal doar autorităților competente, în conformitate cu normele prevăzute de lege (Poliției, conform HG 237/2001).

CÂT TIMPĂ PĂSTRĂM DATELE?
Datele procesate de către societate, menționate mai sus, vor fi păstrate pentru o perioadă de 5 ani, conform prevederilor legale.

CE DREPTURI AVEȚI?
1. Dreptul de acces
Va punem la dispoziție scopul prelucrării datelor cu caracter personal, categoriile de date personale cât și destinatarii datelor;
2. Dreptul de a corecta datele
Puteți  să ne solicitați modificarea datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
3. Dreptul la ștergere
Puteți solicita stergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante.
4. Dreptul de a restricționa
În anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.
5. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor, în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile:

Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România.
anspdcp@dataprotection.ro

SC GREEN MIRAGE SRL
23.05.2018