Mic-dejun

În fiecare dimineață, la micul dejun, vă așteaptă un bufet apetisant compus din produse proaspete și gătite în casă, platouri calde și reci, iaurturi felurite, gem, miere, unt, fructe, cereale și musli, o varietate de brânzeturi și ouă preparate după preferințe.
Punem accent mai ales pe bucatele pregătite în casă, din ingrediente proaspete și de calitate.  Felurile de mâncare sunt simple, sănătoase și pline de savoare. Lăsați-vă cele cinci simțuri libere să se bucure de prospețimea și savoarea preparatelor atent pregătite, a legumelor și fructelor bogate în arome și culori, a mirodeniilor misterios alăturate, desăvârșite de inspirația bucătarului care transpune în fiecare farfurie bucuria și armonia a ceea ce promite a fi o experiență de neuitat.
Poți să te refugiezi, privind detașat prin geamul larg al restaurantului nostru spectacolul grădinii, cufundat într-un scaun care te alintă cu textura fină.
Fie că alegi să citești ziarul de dimineață alături de o cafea cu personalitate sau un ceai înmiresmat, sau alegi să te întâlnești cu un partener la un mic dejun gata oricând să te surprindă și să îți crească pofta de viață, vom reuși să îți influențăm ziua în bine de fiecare dată.
Diminețile pe terasă, ca într-o oază verde, intimă și primitoare, sunt de asemenea un refugiu relaxant în toiul verii.


Pachete și oferte speciale

Zbor cu parapanta

16 august 2020

Pachetul 1 ZBOR CU PARAPANTA + CAZARE (1 NOAPTE) + ÎNDRUMARE TURISTICĂ = 1000 lei pentru 2 persoane / 700 lei pentru o persoană -

Pachete turistice speciale

16 august 2020

• 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus - 85 EUR/ camera DBL Deluxe/ noapte - 110 EUR/ camera Twin Deluxe/ noapte

Restaurant și grădină

25 iunie 2020

Punem la dispoziție restaurantul nostru cu un design unic și primitor pentru evenimente de pâna la 25 persoane. Pentru grupuri mai mari, atunci când vremea permite,

Ce spun clienții noștri

Copyright © 2018-2021 by Green Mirage srl